CircularPET

Wie zijn wij

CircularPET bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Omdat onze achtergrond zowel ligt in het organiseren als het faciliteren van evenementen begrijpen we goed waar de knelpunten liggen en welke twijfels er moeten worden weggenomen. Graag stellen wij ons even voor.

Bestuur – Directeur

Tjeerd is als algemeen directeur verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van CircularPET. Met zijn achtergrond als organisator van vele dance-evenementen en festivals weet hij goed wat er speelt bij het verduurzamen en dan specifiek de keuze voor werken met softcups.

Bestuur – Partnerships

Frank is mede-grondlegger van CircularPET en actief als bestuurslid. Hij heeft in het verlengde van zijn hoofdactiviteit als eigenaar van Drinx horecacatering de softwaretool Whizz-Kit opgezet die onmisbaar is bij het werken met statiegeldsystemen en legt graag verbindingen tussen verschillende ketentakken.

General Manager

Sanja is vanuit haar rol als General Manager verantwoordelijk voor de toezicht op de interne en externe processen. Ze bewaakt de voortgang hiervan, ontwikkelt nieuwe ideeën en stuurt bij wanneer nodig.

Marketing & Sales Manager

Met zijn creatieve geest loodst Han CircularPET naar succesvolle campagnes en klantrelaties. Met zijn achtergrond in marketing, voorziet Han opdrachtgevers van waardevol communicatieadvies.

Projectmanager

Als projectmanager op Koningsdag Rotterdam viel Lieke direct met haar neus in de boter want zo’n groot project in haar eigen stad was natuurlijk een fantastische start van haar werk bij CircularPET. Lieke is naast projectmanager ook verantwoordelijk voor ons team van coaches/controleurs en ze zorgt ervoor dat zij op elk evenement klaar staan om de opdrachtgever te helpen bij het realiseren van een doeltreffend circulair bekersysteem met softcups.

Projectmanager

Louise is naast projectmanager ook verantwoordelijk voor het productieproces rondom onze grote projecten. Onze kracht achter de schermen die zorgt dat aan de voorkant alles vlekkeloos verloopt. Vooral de grote open publieksevenementen waar we de circulaire bekersystemen uitvoeren zijn haar specialiteit.

Accountmanager

Het is moeilijk om ‘nee’ te zeggen tegen Anne. Die sterke eigenschap heeft er in elk geval voor gezorgd dat we nu een enthousiaste accountmanager in onze organisatie hebben. Anne is bij CircularPET verantwoordelijk voor de evenementen die we gaan bedienen en assisteert de rest van het team waar nodig.

Product Manager

Chiel heeft niet alleen veel verstand van plastic, hij weet ook als geen ander hoe je een bar op een festival in moet richten. Die ervaring komt goed van past in het voorlichtingstraject dat vaak nodig is om een organisator ervan te overtuigen dat kiezen voor een circulair bekersysteem met softcups vaak de beste keuze is.

Public Relations

Tijn is organisator van het festival Ploegendienst en een echte ervaringsdeskundige. Hij heeft daar zowel met de herbruikbare beker als met de softcup ervaring opgedaan en is ervan overtuigd de juiste keuze te hebben gemaakt. Hij kan ook goed praten. Voeg die twee samen en je hebt een perfect verhaal dat verteld kan worden wat Tijn graag doet.

Human Resources

Jasper is als eigenaar van De Groene Lobby goed bekend met de wereld van de duurzaamheid. Zijn ervaring met het vinden van goed enthousiast personeel komt goed van pas want hij is verantwoordelijk voor het uitbreiden van de pool en waarborgen van de kwaliteit van de CircularPET coaches en controleurs.

Partner

Darko had bij CircularPET aanvankelijk de podia in zijn takenpakket maar hij houdt zich de laatste tijd vooral bezig met het onder de aandacht brengen van de door CircularPET ontwikkelde bekersystemen bij lokale, regionale- en landelijke overheid.