Meet the team

CircularPET bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Omdat onze achtergrond zowel ligt in het organiseren als het faciliteren van evenementen begrijpen we goed waar de knelpunten liggen en welke twijfels er moeten worden weggenomen. Graag stellen wij ons even voor.

Gemeentelijke publieksevenementen

Door de jaren heen heb ik als festivalorganisator in verschillende gemeenten aan tafel gezeten vanwege vergunningprocedures. Ik ga graag opnieuw met hen in gesprek om te kijken hoe we ons circulaire systeem kunnen implementeren in de lokale publieksevenementen.

Business & Finance

Al vijftien jaar ondersteun ik evenementenorganisaties facilitair op horecagebied met mijn bedrijf Drinx. Ik lever graag mijn bijdrage aan Stichting CircularPET om zowel een duurzame, maar eveneens betaalbare oplossing aan de branche te leveren.

In- & Outdoor Evenementen

Bij CircularPET ben ik verantwoordelijk voor de ketensamenwerking van de diverse partners waarmee CircularPET dit concept realiseert en richt ik mij met name op de in- en outdoor evenementen.

Poppodia & Clubs

Ik ben na een lange loopbaan als programmeur bij het Nijmeegse Doornroosje binnen CircularPET verantwoordelijk voor alle samenwerkingen die we kunnen sluiten met de Nederlandse poppodia.

Marketing & PR

Open communicatie, structuur en creativiteit zijn voor mij de basis voor duurzaam ondernemen. Via die weg draag ik mijn steentje bij aan deze mooie club.

Marketing & PR

Mijn interesses liggen in recycling, upcycling en circulariteit. Bij CircularPET ben ik verantwoordelijk voor de marketing. 

Finance

Ik hou mij hoofdzakelijk bezig met de boekhouding & administratie van CircularPET.

Productie

Ik ben verantwoordelijk voor de productie van evenementen die werken met CircularPET.