Tijn Kapteijns treedt toe tot CircularPET

Tijn Kapteijns gaat CircularPET versterken. De Bredase evenementenorganisator wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Marketing en PR. De 35-jarige Kapteijns is bekend als organisator van Ploegendienst Festival, heeft een vaste plek in het Plastic Promise overleg en was onlangs woordvoerder voor het Unmute.us-protest vanuit de evenementensector tegen het coronabeleid.

Tjeerd Bijnsdorp, voorzitter CircularPET: “We zijn ontzettend blij dat Tijn ons komt versterken. Hij weet uit eigen ervaring als festivalorganisator precies hoe ons systeem werkt en is een bevlogen en creatieve persoon met een groot netwerk die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Met de nieuwe SUP-richtlijn in het vooruitzicht die circulariteit verplicht verwachten we een flinke groei door te maken waarbij de inbreng van Tijn zeer welkom is.”

Tijn Kapteijns: “Ik ben bovengemiddeld geïnteresseerd in duurzaam ondernemen en al sinds een jaar of zes bezig met het toepassen van allerlei duurzame oplossingen binnen onze evenementen waarbij er altijd veel aandacht is geweest voor het werken met een circulair bekersysteem. Het is een eer om via deze weg mijn steentje bij te mogen dragen aan deze mooie club. We gaan de wereld weer een stukje groener maken!”