Services — Circular PET

CircularPET ontzorgt van A tot Z

Al twee jaar een hele fijne samenwerking met het CircularPET team tijdens LatinVillage Festival, met een gemiddeld recycling percentage van 90%. Zeker een aanrader voor andere evenementen organisatoren
Sebastian Wagt LatinVillage
In 2023 hebben wij meerdere keren met CircularPET samengewerkt ter voorbereiding op de SUP-regeling van 2024. De samenwerking verliep soepel, en het hele traject was erg leerzaam. Het team van CircularPET is betrokken en gemotiveerd, en daardoor prettig om mee te werken
Emma Dellius Rotterdam Festivals
Bij het 46e Bredewegfestival in Amsterdam-Oost introduceerden we met CircularPET hoogwaardige recyclebekers. Met uitstekende voorbereiding en ondersteuning behaalden we 83% recycling, een geweldig resultaat voor onze eerste poging. Dank jullie wel!
Steven Hubeek Bredewegfestival
Met Rebirth Events werken wij al verschillende jaren op een hele prettige manier samen met de dames en heren van circularPET.
Ferry van den Nieuwelaar Rebirth Festival
Fijne samenwerking met een, voor ons, nieuw vraagstuk over het inleversysteem voor bekers. Erg goed begeleid en uiteindelijk ook een mooi recycle percentage gehaald.
Diede Roth Studentenbevrijdingsfestival Tilburg
Eerste evenement dat we met retoursysteem gewerkt hebben. Het liep vlekkeloos en ook het traject van offerte naar afhandeling was zoals het hoort. Aanrader!
Ronnie de Rooij Ronde van Berkel

Van festivals tot poppodia en van sportkantines tot dorpsfeesten. CircularPET levert diverse diensten en pakketten waarmee je kunt voldoen aan de normering van de SUP regelwetgeving die in 2024 ingaat. Wij ontzorgen met het door ons ontwikkelde circulaire softcups bekersysteem waarbij je bekers in samenwerking met onze ketenpartners hoogwaardig gerecycled worden volgens het cup-to-cup principe. Zo leveren wij controleurs voor advies, inzameling en controle op zuiverheid, kant-en-klare signing, banners en recycletokens. Ook kan je bij ons de (r)PET bekers in diverse maatsoorten bestellen tegen marktconforme prijzen. Kortom: wij verzorgen de gehele achterkant en leveren een totaalpakket waarbij je van a tot z ontzorgd wordt en voldoet aan de duurzaamheidsdoelstelling.

Open evenementen

Bij CircularPET begrijpen we dat elk evenement uniek is. Of het nu gaat om een carnaval, koningsdag of een wielerronde, we hebben expertise in een breed scala aan evenementen. Wij bieden maatwerk en kunnen de volledige organisatie uit handen nemen. Van het afstemmen met de gemeente tot het verzorgen van effectieve communicatie naar de bezoeker. Bovendien bieden we uniforme bekers om overzicht en efficiëntie te waarborgen.

 • Breda Jazz
 • Vierdaagsefeesten
 • Koningsdag Rotterdam

Gesloten evenementen

CircularPET zorgt ervoor dat de plastic stroom op jouw evenement zuiver blijft (monostroom). We controleren deze voor en achter de bar. We regelen ook de opslag en transport naar de grondstofverwerkers en zorgen er zo voor dat de bekers hoogwaardig gerecycled worden en niet in de verbrandingsoven eindigen. We delen onze kennis en expertise om jouw evenement zo goed mogelijk in tet richten en na afloop ontvang je een certificaat.

 • LatinVillage
 • Rebirth Festival
 • Boothstock Festival
Webshop

PET Express

De ‘doe-het-zelf’ variant van ons circulaire bekersysteem. PET Express is geschikt voor vaste locaties en kleinschalige horeca in Nederland die doorlopend gebruik willen maken van ons circulair bekersysteem. Je begint met een starterspakket, inclusief consult bekers en begeleiding, waarbij we zorgen dat je aan de norm kan voldoen. Wij zorgen voor het ophalen en verwerken van de bekers en maken dit inzichtelijk door middel van een hoogwaardig recycling Certificaat.

 • Chassé Breda
 • Club Smederij
 • Silverdome Zoetermeer
 • Fletcher Hotels
Meer info

Overige diensten

Wij bieden niet alleen ondersteuning voor een circulair bekersysteem, maar kunnen ook de PET bekers en recycletokens leveren. Deze tokens worden gebruikt in ons retoursysteem, met als doel bezoekers aan te moedigen hun bekers terug te brengen naar de bar.

 • Bekers
 • Recycletokens
 • Consultancy
Kim Saunier Senior Project Manager

Is jouw organisatie klaar voor de volgende circulaire stap?