PET Express Starterspakket — Circular PET

PET Express Starterspakket

Adres(Vereist)
Betaalmethode

Al twee jaar een hele fijne samenwerking met het CircularPET team tijdens LatinVillage Festival, met een gemiddeld recycling percentage van 90%. Zeker een aanrader voor andere evenementen organisatoren
Sebastian Wagt LatinVillage
In 2023 hebben wij meerdere keren met CircularPET samengewerkt ter voorbereiding op de SUP-regeling van 2024. De samenwerking verliep soepel, en het hele traject was erg leerzaam. Het team van CircularPET is betrokken en gemotiveerd, en daardoor prettig om mee te werken
Emma Dellius Rotterdam Festivals
Bij het 46e Bredewegfestival in Amsterdam-Oost introduceerden we met CircularPET hoogwaardige recyclebekers. Met uitstekende voorbereiding en ondersteuning behaalden we 83% recycling, een geweldig resultaat voor onze eerste poging. Dank jullie wel!
Steven Hubeek Bredewegfestival
Met Rebirth Events werken wij al verschillende jaren op een hele prettige manier samen met de dames en heren van circularPET.
Ferry van den Nieuwelaar Rebirth Festival
Fijne samenwerking met een, voor ons, nieuw vraagstuk over het inleversysteem voor bekers. Erg goed begeleid en uiteindelijk ook een mooi recycle percentage gehaald.
Diede Roth Studentenbevrijdingsfestival Tilburg
Eerste evenement dat we met retoursysteem gewerkt hebben. Het liep vlekkeloos en ook het traject van offerte naar afhandeling was zoals het hoort. Aanrader!
Ronnie de Rooij Ronde van Berkel
Kim Saunier Senior Project Manager

Is jouw organisatie klaar voor de volgende circulaire stap?