Over ons — Circular PET

Over ons

Leer het team kennen en lees ons verhaal.

Tjeerd Bijnsdorp

Bestuur – Directeur
Tjeerd, directeur van CircularPET, leidt het dagelijks bestuur en brengt zijn ervaring als organisator van evenementen en festivals in bij de verduurzaming, vooral bij de keuze voor softcups.

Frank van Herwaarden

Bestuur – Partnerships
Frank, mede-grondlegger van CircularPET en eigenaar van Drinx horecacatering, is tevens bestuurslid. Hij ontwikkelde Whizz-Kit, een essentiële softwaretool voor statiegeldsystemen, en koppelt graag ketentakken.

Sanja Bunic

General Manager
Sanja is vanuit haar rol als General Manager verantwoordelijk voor de toezicht op de interne en externe processen. Ze bewaakt de voortgang hiervan, ontwikkelt nieuwe ideeën en stuurt bij wanneer nodig.

Han Frissen

Marketing/Sales Manager
Met zijn creatieve geest loodst Han CircularPET naar succesvolle campagnes en klantrelaties. Met zijn achtergrond in sales en marketing, voorziet Han opdrachtgevers van waardevol communicatieadvies.

Kim Saunier

Senior Projectmanager
Met meer dan een decennium toegewijd aan het creëren van indrukwekkende evenementen, is Kim een doorgewinterde expert in de evenementenindustrie.

Louise van Selm

Projectmanager
Louise, projectmanager en productie-expert voor grote projecten, zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van circulaire bekersystemen bij grote openbare evenementen.

Thiemo Knaapen

Junior Projectmanager
Met een enthousiaste toewijding aan het begeleiden en managen van evenementen, onderscheidt Thiemo zich als een veelbelovende junior projectmanager in opkomst.

Chiel Veldhuisen

Product Manager
Chiel heeft niet alleen veel verstand van plastic, hij weet ook als geen ander hoe je een bar op een festival in moet richten. Die ervaring komt goed van pas in de voorlichtingstrajecten.

Tijn Kapteijns

Public Relations
Tijn is organisator van meerdere festivals en ervaringsdeskundige. Hij kan ook goed praten. Voeg die twee samen en je hebt een perfect verhaal dat verteld kan worden wat Tijn graag doet.

Jasper Fleers

Human Resources
Jasper is als eigenaar van De Groene Lobby goed bekend met de wereld van de duurzaamheid. Zijn ervaring komt goed van pas bij het waarborgen van de kwaliteit van de CircularPET coaches en controleurs.

Darko Esser

Partner
Darko houdt zich vooral bezig met het onder de aandacht brengen van de door CircularPET ontwikkelde bekersystemen bij lokale, regionale- en landelijke overheid.

Bij CircularPET is onze reis begonnen in 2019. Onze expertise is geworteld in jarenlange ervaring in het organiseren én faciliteren van evenementen. Deze kennis geeft ons de mogelijkheid om de pijnpunten en twijfels in de branche te doorgronden. Wij zijn meer dan zomaar een bedrijf. We zijn pioniers, gedreven door een missie om duurzaamheid naar de voorhoede van de evenementenbranche te brengen.

Kim Saunier Senior Project Manager

Is jouw organisatie klaar voor de volgende circulaire stap?