Ben jij klaar voor de nieuwe SUP-regelgeving 2024? — Circular PET
Terug naar overzicht

Ben jij klaar voor de nieuwe SUP-regelgeving 2024?

Als evenementenorganisator ben je ongetwijfeld op de hoogte van de aankomende veranderingen die van kracht worden vanaf 1 januari. Vanaf dat moment is het verplicht om te werken met een duurzaam bekersysteem, een grote stap in de richting van een milieuvriendelijkere evenementenindustrie.

CircularPET staat klaar om jouw hierin volledig te ontzorgen van A tot Z. Wij begrijpen dat deze wetswijziging invloed heeft op de manier waarop je evenementen organiseert. Daarom bieden wij niet alleen een duurzaam bekersysteem aan, maar ook een uitgebreide begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw evenement in lijn is met de nieuwe regelgeving.

Met de implementatie van de naderende wetgeving merken we een aanzienlijke stijging in het aantal aanvragen. Om er zeker van te zijn dat je kunt profiteren van onze expertise en tijdige ondersteuning, raden we je ten zeerste aan om je vroegtijdig aan te melden. Dit stelt ons in staat om samen met jou de juiste strategie te bepalen en ervoor te zorgen dat jouw evenement naadloos voldoet aan de nieuwe wetgeving.

Wacht niet langer en neem de eerste stap naar een duurzamer evenement.